Populaire categorieën spelletjes voor kinderen

Kinderen bevinden zich steeds meer en langer achter de computer, maar hier wordt ook op ingespeeld. Er zijn namelijk veel games waar kinderen gebruik van kunnen maken. Hierbij kun je denken aan de zoek en vind spelletjes, maar ook drie op een rij is erg in trek bij kinderen. Puzzelen leek in het begin iets minder te scoren voor de kinderen, maar ook nu maken steeds meer kinderen gebruik van puzzelen. Leuke puzzel spelletjes heb je namelijk tientallen op internet. Puzzel spelletjes bestaan al honderden jaren, het is dan ook voor de hand liggend dat deze er ook in digitale vorm zijn.

Een populair puzzel spel van dit moment is gift shop. Bij dit spel is het de bedoeling dat je de klanten tevreden gaat houden. Dit ga je doen met speciale traktaties, bijvoorbeeld warme chocolademelk en gemberkoekjes. Je kunt de winkel blijven verbeteren en je gaat nieuwe producten in de verkoop zetten. Je wilt namelijk steeds meer winst maken, de tevreden klanten gaan je meer betalen en zo wordt je omzet ook verhoogd. De kenmerken van dit spel zijn:

  • Twee moeilijkheidsniveaus
  • Aanpasbare winkel
  • Combinaties en strategie
  • Volledig Nederlandstalig

Ook de zoek en vind spelletjes doen het erg goed bij kinderen. Het spel TreasureSeekers –Vision of Gold is bijvoorbeeld een spel dat momenteel erg populair is. Je kunt bij dit spel Nelly en Tommy gaan vergezellen tijdens een epische reis. Je gaat op zoek naar de verborgen schat en je kunt je kennis en vaardigheden testen met uitdagende puzzels.