De beste cadeautips

Als moeder zijnde zult u er ongetwijfeld ervaring mee hebben dat uw kinderen uitgenodigd worden voor diverse feestjes en partijtjes. Na het zoveelste feestje heeft u zelf ook geen idee meer wat u nou precies aan de jarige moet geven. Daarnaast kan het ook zijn dat u wordt uitgenodigd voor een babyshower van iemand anders.

Het geven van een gepast cadeau is vaak erg moeilijk. Immers wat kunt u een kind nou geven dat vaak alles al heeft? Hetzelfde geldt voor een babyshower, iedereen geeft vaak dezelfde foto’s. Dus is het juist extra leuk om origineel te zijn. Om het zoeken van het perfecte cadeau makkelijker te maken hebben wij enkele tips verzameld.

Geschikt cadeau voor een babyshower

Zoals bij elke babyshower wordt deze georganiseerd om te vieren dat de vrouw mama wordt. Tijdens een babyshower zijn vaak alle cadeautjes dan ook gericht op het toekomstige kindje. Standaard cadeau’s zijn knuffels, speentjes en kledingstukken. Het is daarom extra leuk als u een deze personaliseert. Bijvoorbeeld een rompertje laten drukken met daarop de foto van mama met een bijschrift als ‘Mijn mama is top’. Een goede website voor inspiratie is Bella Bambini.

Leuke cadeautjes voor verjaardagsfeestjes

Tegenwoordig zijn games erg populair en worden er veel spelletjes gespeeld op de Nintendo DS, Playstation en de WII. Deze spellen zijn over het algemeen erg prijzig maar vaak zijn er ook diverse aanbiedingen te vinden. Zo worden spellen vaak afgeprijsd als er een nieuwe editie uitkomt. Tevens is december een goede periode om dergelijke cadeaus te kopen. Vanwege Sinterklaas en Kerst zijn er vaak speciale aanbiedingen zoals bijvoorbeeld op bol.com.

Fotocadeaus

Naast babyshowers en kinderverjaardagsfeestjes zijn ‘normale’ verjaardagscadeaus ook een crime. Iets wat het altijd goed doet zijn fotocadeaus. Daarmee bedoelen we een foto verwerkt in een cadeau, het voordeel van fotocadeaus is dat je ontzettend veel variaties hebt. Daardoor kun je een fotocadeau dus regelmatig cadeau doen. Immers elk cadeau is gepersonaliseerd en anders. Een leuk idee is een foto op aluminium laten drukken, dit is een van de nieuwste druktechnieken en is erg populair. Mocht u benieuwd zijn naar hoe een foto op aluminium eruit ziet klikt u dan klik hier.

Wij hopen dat bovenstaande cadeautips het vinden van een geschikt cadeau een stuk makkelijker maakt. Daarnaast horen wij graag van andere moeders wat zij voor een cadeaus geven. Tips en suggesties zijn dan ook altijd welkom!