Kinderschoenen trends herfst & winter 2013

De herfst is weer begonnen! Het is weer tijd om in de regen te fietsen en met modderschoenen thuis te komen na het buitenspelen. Hierbij valt en staat natuurlijk alles bij goede schoenen die de voeten droog houden! Zonder droge voeten geen leuk speelkwartier op school, zonder goede schoenen geen zorgeloze ontwikkeling van de voeten van uw kind. Deze twee elementen zijn erg belangrijk bij het zoeken naar de juiste schoen voor wat lijkt een nat najaar te worden, maar laten we de modebewustheid van deze jonge generatie ook niet vergeten! Niets is tenslotte zo un-cool als orthopedisch verantwoorde klompen! Gelukkig zijn er tal van merken die ook dit jaar weer de laatste trends op een hippe manier weten te combineren met orthopedische voorschriften, zodat zowel ouders als kroost hun hart op kunnen halen met dit soort kinderschoenen.

Voor de jongedames is dit jaar de stoere biker laars, tevens met dierenprint, een absolute winnaar! Door de grove vormgeving en grote gespen stoer te combineren met een skinny jeans, maar tevens lieflijk in combinatie met een legging en een rokje. Verder zijn dit najaar hoge sneakers en kleurrijke halfhoge laarsjes gedecoreerd met glitters en studs een absolute musthave voor de hippe dame!

Jongensschoenen-winter-2013-2014

Voor de jongens staat robuustheid en strak design voorop dit najaar. Dit jaar zien we veel natuurlijke kleuren, legerprints en sneakers met kleurrijke accenten. Ook mogen de jongens dit najaar weer gezien worden in stoere laarzen met natuurlijke kleuren. Perfect te  combineren met een ingestopte spijkerbroek voor een nonchalante look. Hip, maar zeker ook functioneel om broek en voeten droog te houden!

Verder mogen de sneakers eruit springen! Wanneer de blaadjes vallen en de lucht grauw is zullen sneakers met kleur- en lakaccenten het straatbeeld opfleuren. Eenvoudig te combineren met verschillende stijlen, en comfortabel bij ieder weertype.