Over allez4kids

Hallo en hartelijk welkom op allez4kids!

Allez4kids is dé website die je moet bezoeken als je op zoek bent naar nuttige informatie en handige tips over kinderen en jongeren. Het is als ouder niet altijd even makkelijk om met de tijd mee te gaan en precies te weten wat hip voor kinderen is en wat niet of wat de favoriete cadeaus en pretparken van kinderen zijn. We ouders een helpende hand bieden door bron van informatie, tips en ideeën geven.

Wie zijn wij? Wij zijn 4 moeders: Anna, Karin, Ilona en Anouk die allemaal meerdere kinderen van verschillende leeftijden hebben en dus ook veel ervaring hebben met het opvoeden van kinderen. We zijn goede vriendinnen en we praten zodoende regelmatig met elkaar. We kwamen tot de conclusie dat we tijdens de opvoeding van onze kinderen allemaal soms vragen hebben of niet precies weten hoe we een situatie het best kunnen benaderen.

Daarom besloten we deze website, allez4kids op te richten en we zullen daar vanaf nu proberen regelmatig nieuws en informatie op te plaatsen. We hopen dat jullie onze nieuwsberichten, informatie en tips op prijs stellen!

Groetjes,

Anna   -   Karin   -   Ilona   -   Anouk