Trends voorjaar kinderkleding

De nieuwe kindermode die dit voorjaar in de winkels ligt lijkt duidelijk aan te geven dat kinderen dit jaar alles kunnen dragen. Er zijn weinig trends en stijlen die echt duidelijk de boventoon voeren en ouders en kids kunnen zich dus helemaal uitleven.

Toch zijn er wel een aantal dingetjes die opvallen als we naar de nieuwe kindermode van dit voorjaar kijken. Als we naar de kleuren kijken die dit voorjaar veel worden gebruikt, dan zien we dat zowel pastelkleuren als felle neon kleuren populair lijken te zijn.

kinderkledingDaarnaast zien we dit voorjaar ook de terugkeer van de motiefjes. Vooral motiefjes met bloemetjes zijn erg populair voor de meisjes, maar ook andere natuurgetinte motiefjes zien we veel terug op kinderkleding.

Verder zien we dit voorjaar ook dat spijkerstof en jeans erg hip blijven voor kids. Dit was eigenlijk ook wel te verwachten, aangezien dit al jarenlang een trend is en het voor kinderen natuurlijk ook een ideale stof, aangezien het best een beetje vuil mag worden.

Ook linnen en een mix van linnen en katoen is populair en met deze stoffen wordt een nieuwe stijl gecreëerd waarmee kinderen een landelijk uiterlijk krijgen. Voor meisjes zien we vooral jurkjes en rokjes met deze stoffen en voor jongens springt de kniebroek er uit met een erg hip uiterlijk.

Als je zelf een kijkje wilt nemen naar de kindermode die dit voorjaar in de winkels ligt, dan raden we je aan om naar een van de vele webshops voor kinderkleding te gaan. Mocht je zelf geen idee hebben waar je het best kinderkleding kunt aanschaffen, dan kun je een kijkje nemen in een van de webshops hieronder:

V&D

Op de website van V&D is veel kinderkleding te vinden van allerlei merken, waaronder Mexx, Esprit, United Colors of Benetton en Twinlife. Je vindt er de hipste kinderkleding voor jong en oud en het is bovendien allemaal tegen betaalbare prijzen.

Zalando

Zalando heeft ook een webshop met een ruim aanbod in kinderkleding. Bij Zalando vind je onder andere merken zoals Marc O’Polo, Emoi, s.Oliver en Esprit. Ook voor Zalando geldt dat de kleding die wordt aangetroffen in de webshop betaalbaar is en je hoeft over een bestelling bij Zalando bovendien geen verzendkosten te betalen.

H&M

H&M heeft ook een eigen kindercollectie en je vindt op de website van H&M kinderkleding voor kinderen van alle leeftijden. Het aanbod van de webshop van H&M is iets kleiner, maar het is toch zeker een kijkje waard. De prijzen van de H&M webshop zijn net als die van de bovenstaande shops erg redelijk.

Bronnen:
indemode.nu/trends
mamsatwork.nl